28/06/2024

SUPERLECTORS/ES 2023-2024

A punt de finalitzar el curs, des de la biblioteca de centre ens alegram molt de la bona acollida que té el servei de préstec de llibres i apreciam l'interès que mostren els infants per endur-se'n llibres a casa i millorar, així, el seu hàbit lector. També valoram molt la responsabilitat de tot l'alumnat vers la cura dels llibres durant el temps de préstec. Per tot això, felicitam a tots i a totes.

D'altra banda, consideram que aquells infants que més llibres han tret per llegir a casa es mereixen un reconeixement especial i hem volgut premiar-los amb un marcapàgines personalitzat que esperam que utilitzin en totes les seves lectures d'aquestes merescudes vacances d'estiu. Enhorabona!


Els superlectors i les superlectores d'enguany han estat els següents: 

  • 1r de primària: Pablo (14 llibres), Miquel, Nil i Naia (13 llibres).
  • 2n de primària: Martín Z., Alex, Sofia i Joan (14 llibres).
  • 3r de primària: Lucas B. (14 llibres), Paula B. i Miquel (13 llibres).
  • 4rt de primària: Lucía J., Martina i Luciana (13 llibres).
  • 5è de primària: Carla, Erika, Emma P., Júlia, Lluc (12 llibres).
  • 6è de primària: Leire (13 llibres).

Enhorabona, bon estiu i millors lectures!!!

 

06/06/2024

SORTIDA A LA FIRA DEL LLIBRE DE PALMA

 


Avui hem duit a terme la darrera activitat de biblioteca d'aquest curs, la qual ha consistit en una sortida de tot l'alumnat de Primària a la
42ena Fira del Llibre de Palma que es celebra al Passeig del Born. Aquest esdeveniment està organitzat pel Gremi de Llibreters de Mallorca i compta amb el suport del Consell de Mallorca i de l'Ajuntament de Palma. Enguany es celebra amb el lema "Menys algoritmes, més llibreters".

Hem assistit a un contacontes a partir del conte ¡No es una caja, mamá! (Editorial Catapulta) a càrrec de n'Alexandra Palomo, qui ens ha engrescat molt amb un taller teatralitzat amb el qual hem comprovat que amb una simple capsa de cartró podem imaginar mil jocs diferents i super divertits.

 
A continuació, una de les llibreteres ens ha fet una mica d'explicació de la Fira i de l'ofici de llibreter/a i, en nom del Gremi de Llibreters de Mallorca, ens ha obsequiat amb un lot de llibres per a la nostra escola. N'estam super agraïts!!! 


No ha estat l'únic present que hem rebut, un altre llibreter molt amable ens ha regalat tres llibres sobre personatges il·lustres de les Illes Balears.


Per acabar, hem recorregut les diferents parades de llibres distribuïdes per tot el Passeig del Born i, veient tants de llibres interessants i atractius, no ens hem pogut resistir a comprar-ne alguns per a les nostres biblioteques d'aula, segur que els treurem molt de profit!

En definitiva, hem gaudit molt de l'ambient de la Fira, ho podeu veure al següent vídeo. Ah, i pensau que si vos fa ganes anar-hi en família estarà oberta fins al proper diumenge dia 9 de juny. 


I ja sabeu... "Menys algoritmes, més llibreters"!